ΔΡΟΣΕΡΟ ΓΙΑΟΥΡΤΟΠΑΓΩΤΟ ΜΕ ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΒΥΣΣΙΝΟ.ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΗΝ ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΑΓΩΤΟ ΤΗΣ ΕΒΓΑ ΚΛΑΣΣΙΚΟ.
ΚΑΠΟΙΑ ΓΛΥΚΑ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΜΕ ΒΥΣΣΙΝΟ ΕΧΟΥΝ ΛΙΓΟ ΜΙΑ ΞΙΝΗ ΓΕΥΣΗ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΓΛΥΚΟ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ 1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΖΑΧΑΡΗ
ΥΛΙΚΑ:
3/4 ΚΟΥΠΑΣ ΓΛΥΚΟ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ
2 ΚΟΥΠΕΣ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΟ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ
1 ΒΑΝΙΛΙΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΩΛ ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ.ΑΝ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΖΑΧΑΡΗ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ .
ΥΣΤΕΡΑ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΓΙΑ 1 -2 ΩΡΕΣ.ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΨΤΕ ΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΠΙΡΟΥΝΙ, ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΑΓΩΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΤΟ ΧΤΥΠΑΤΕ ΣΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ Η ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΜΟΥΛΤΙ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ.ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΤΕ 1-2 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ.
ΚΑΠΟΙΑ ΓΛΥΚΑ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΜΕ ΒΥΣΣΙΝΟ ΕΧΟΥΝ ΛΙΓΟ ΜΙΑ ΞΙΝΗ ΓΕΥΣΗ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΓΛΥΚΟ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ 1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΖΑΧΑΡΗ
ΥΛΙΚΑ:
3/4 ΚΟΥΠΑΣ ΓΛΥΚΟ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ
2 ΚΟΥΠΕΣ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΟ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ
1 ΒΑΝΙΛΙΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΩΛ ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ.ΑΝ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΖΑΧΑΡΗ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ .
ΥΣΤΕΡΑ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΓΙΑ 1 -2 ΩΡΕΣ.ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΨΤΕ ΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΠΙΡΟΥΝΙ, ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΑΓΩΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΤΟ ΧΤΥΠΑΤΕ ΣΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ Η ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΜΟΥΛΤΙ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ.ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΤΕ 1-2 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ.
Καλώς σε βρήκα στο όμορφο blog σου!!! πολύ ωραία συνταγή, σίγουρα θα την κάνω καποια στιγμή!
ΑπάντησηΔιαγραφή