Δευτέρα, 2 Απριλίου 2012

ΑΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΚΥΒΑΚΙΑ ΠΑΤΑΤΑΣ

ΜΙΑ ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΟ Η' ΓΙΑ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΟ ΣΤΟ ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΟ
ΤΟ ΜΠΕΙΚΟΝ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΥΠΕΡΟΧΗ ΓΕΥΣΗ

ΥΛΙΚΑ
1/2 ΚΙΛΟ ΠΑΤΑΤΕΣ
4 ΦΕΤΕΣ ΜΠΕΙΚΟΝ
1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΤΡΙΦΤΗ
1 ΦΛ.ΤΣΑΓΙΟΥ ΛΑΔΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΚΑΘΑΡΙΖΕΤΕ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ,ΤΙΣ ΠΛΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΒΕΤΕ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ ΜΕΣΑΙΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ
ΣΕ ΕΝΑ ΒΑΘΥ ΤΗΓΑΝΙ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΟ ΜΠΕΙΚΟΝ,ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΔΙ
ΑΛΑΤΙΖΕΤΕ ΕΛΑΦΡΑ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ,ΑΝΑΒΕΤΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΤΟ ''2 ''(ΧΑΜΗΛΗ ΦΩΤΙΑ) ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΤΕ ΜΕΣΑ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ. ΣΙΓΟΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΖΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΣΥΧΝΑ.
ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΕ 45 ΛΕΠΤΑ ΟΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΡΟΔΟΚΟΚΚΙΝΙΣΕΙ.ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΕΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΙΑΤΕΛΑ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΠΙΠΕΡΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου