ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΟΠΑΓΩΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΚΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΟ
ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΙΕΙΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ..ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΜΙΣΕΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΠΑΓΩΤΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΣΤΗΝ ΨΥΞΗ ΧΑΝΕΙ ΤΑ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΑ ΒΑΚΤΗΡΙΑ ΑΥΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΚΑΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΕΝΑ ΕΛΑΦΡΥ ΠΑΓΩΤΟ.ΠΟΛΛΑ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΖΩ ΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ
ΓΙΑΟΥΡΤΟΠΑΓΩΤΟ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙ
ΥΛΙΚΑ:
1,5 ΚΟΥΠΑ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
1 ΚΟΥΠΑ ΤΣΑΓΙΟΥ ΖΑΧΑΡΗ
1 ΚΟΥΠΑ ΤΣΑΓΙΟΥ ΓΙΑΟΥΡΤΙ
1/4 Κ.ΤΣΑΓΙΟΥ ΧΥΜΟ ΦΡΕΣΚΟΥ ΛΕΜΟΝΙΟΥ
1,5 Κ.ΓΛΥΚΟΥ ΞΥΣΜΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΑΚΕΡΩΤΟ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΣΕ ΣΙΓΑΝΗ ΦΩΤΙΑ ΖΕΣΤΑΙΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ)ΚΑΤΕΒΑΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΑΝΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ.ΑΦΗΝΕΤΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ.ΑΝΑΤΕΨΤΕ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ
ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΤΟ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΓΙΑ 1 -2 ΩΡΕΣ.ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΨΤΕ ΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΠΙΡΟΥΝΙ, ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΑΓΩΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΤΟ ΧΤΥΠΑΤΕ ΣΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ Η ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΜΟΥΛΤΙ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ.ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΤΕ 1-2 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ.
Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΡΜΙΟΝΗ ΚΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΕΙΝΑΙ
ΓΙΑΟΥΡΤΙ Η ΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΜΑΚΡΟΖΩΙΑΣ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ 1991
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ FROZEN YOGURT:
http://pergamonto.blogspot.gr/2012/06/yogurt.html
ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΙΕΙΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ..ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΜΙΣΕΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΠΑΓΩΤΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΣΤΗΝ ΨΥΞΗ ΧΑΝΕΙ ΤΑ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΑ ΒΑΚΤΗΡΙΑ ΑΥΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΚΑΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΕΝΑ ΕΛΑΦΡΥ ΠΑΓΩΤΟ.ΠΟΛΛΑ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΖΩ ΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ
www.tasteofhome.com |
ΓΙΑΟΥΡΤΟΠΑΓΩΤΟ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙ
ΥΛΙΚΑ:
1,5 ΚΟΥΠΑ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
1 ΚΟΥΠΑ ΤΣΑΓΙΟΥ ΖΑΧΑΡΗ
1 ΚΟΥΠΑ ΤΣΑΓΙΟΥ ΓΙΑΟΥΡΤΙ
1/4 Κ.ΤΣΑΓΙΟΥ ΧΥΜΟ ΦΡΕΣΚΟΥ ΛΕΜΟΝΙΟΥ
1,5 Κ.ΓΛΥΚΟΥ ΞΥΣΜΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΑΚΕΡΩΤΟ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΣΕ ΣΙΓΑΝΗ ΦΩΤΙΑ ΖΕΣΤΑΙΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ)ΚΑΤΕΒΑΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΑΝΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ.ΑΦΗΝΕΤΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ.ΑΝΑΤΕΨΤΕ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ
ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΤΟ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΓΙΑ 1 -2 ΩΡΕΣ.ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΨΤΕ ΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΠΙΡΟΥΝΙ, ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΑΓΩΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΤΟ ΧΤΥΠΑΤΕ ΣΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ Η ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΜΟΥΛΤΙ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ.ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΤΕ 1-2 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ.
Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΡΜΙΟΝΗ ΚΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΕΙΝΑΙ
ΓΙΑΟΥΡΤΙ Η ΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΜΑΚΡΟΖΩΙΑΣ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ 1991
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ FROZEN YOGURT:
http://pergamonto.blogspot.gr/2012/06/yogurt.html
Θα το επιχειρήσω μικρή!! :)))
ΑπάντησηΔιαγραφήΠέρνα από το σπιτάκι μου σε περιμένουν 2 βραβεία!!!! Καλή συνέχεια !!! φιλάκια!!!
oraia syntagi
ΑπάντησηΔιαγραφή