Σάββατο, 12 Μαΐου 2012

THE MEETMARKET*****ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΕΚΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!!!

The Meet Market >>> Bios
Σάββατο 12 & Κυριακή 13 Μαϊου, 2012
15:00 - 00:00 κάθε μέρα
Πειραιώς 84, Αθήνα 10435

Βέβαιοι οτι μετά τις εκλογές θα έχουμε βρεί τον δρόμο προς την πολιτική και οικονομική μας ανάκαμψη, μπορούμε όλοι να το γιορτάσουμε στο Meet Market που θα γίνει το Σαββατοκύριακο 12&13 Μαιου στο Bios, απο τις 15:00 ως τα μεσάνυχτα.
Ξεκινάμε από το υπόγειο και ταξιδεύουμε στο χρόνο, αφού έκει θα βρίσκονται οι αγαπημένοι vintage και retro πάγκοι με ρούχα και συλλεκτικά αντικείμενα απο το παρελθόν! Ανεβαίνουμε στο ισόγειο και ξαναγυρνάμε στο παρόν διασχίζοντας γνώριμους πάγκους απο τους κλασσικούς αγαπημένους συμμετέχοντες αλλά και πολλούς καινούριους! Στη συνέχεια ανεβαίνουμε έναν όροφο όπου, στις κινηματογραφικές εγκαταστάσεις του Bios, για πρώτη φορά και με μεγάλη χαρά, το Meet Market θα προβάλει πειραματικές ταινίες μικρού μήκους, κινούμενα σχέδια και video art απο ανεξάρτητους παραγωγούς. Όλα αυτά συμβαίνουν το Σαββατοκύριακο του Meet Market στο Bios, σε ενα multi-media-meeting με πολύ πολύ μουσική και πολλά δώρα...ελάτε στο ταμείο για να παίξετε!

The Meet Market: Μια διήμερη γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας. Μία νομαδική αγορά από τοπικά προϊόντα, φρέσκιες ιδέες, φιλικό κοινό και συμμετέχοντες. Ένα οπτικο-ακουστικό παζλ από χειροποίητα ρούχα ανεξάρτητων σχεδιαστών, αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, οργανικά προϊόντα υγιεινής, είδη σπιτιού, νόστιμες λιχουδιές, συλλεκτικά vintage & retro προϊόντα, βινύλια, διαδραστικά παιχνίδια, δώρα, DJ sets και θετική ενέργεια.

ΕΔΩ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ MEETMARKET
 http://www.themeetmarket.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου