Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2012

ΚΡΕΜΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ

ΥΛΙΚΑ:
500 ΓΡ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
110 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ
60ΓΡ ΦΡΕΣΚΟΣ ΧΥΜΟΣ ΛΕΜΟΝΙΟΥ
ΞΥΣΜΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΛΕΜΟΝΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ.ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΒΡΑΣΗ.ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΧΑΜΗΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΜΕΤΡΙΑ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΒΡΑΣΙΜΟ ΓΙΑ 3 ΛΕΠΤΑ ΑΚΟΜΑ.ΑΠΟΣΥΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΣΜΑ.ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ.ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΣΕ ΜΠΩΛΑΚΙΑ Η ΠΟΤΗΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ.ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΩΜΕΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου