ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΓΑΜΟΥ **ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΥΣΩΜΕΣ *** http://www.tbdress.com/


ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΕ:

ΚΑΤΕΡΙΝΑ***ΕΛΕΝΗ**ΜΑΡΙΑ**ΑΣΤΑΡΤΗ@***liveloula31

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΜΝΜ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ
ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ SITE
  http://www.tbdress.com/
  ΒΡΗΚΑ ΩΡΑΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ.

ΤΟ ΦΟΡΕΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΤΕΛΕΙΕΣ
ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΕΓΕΘΗ.
ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΑ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ 8-10 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ
ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ size chart ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΕΜΑΤΟΣ
ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ  ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΜΝΜ

 ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΓΑΜΟΥ ΣΕ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ
Strapless Knee-Length Matte  Bridesmaids Dresses € 42.74

Chiffon Sweetheart Strapless Neckline with Slim A line Skirt Wholesale Bridesmaid Dress BM-0166 € 49.49

 Discount Bridesmaids Dresses LZ3938 € 62.24

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΧΕΔΙΑ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ :
  http://www.tbdress.com/

31 σχόλια:

  1. Έχεις παραγγείλει από αυτό το σάιτ? Έχω δει κάτι που με ενδιαφέρει, αλλά διστάζω γιατί είναι από Αμερική, ξέρεις τι γίνεται με τελωνείο/φπα?? Ευχαριστώ πολύ και μπράβο για το πολύ χρήσιμο μπλογκ σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημερα!Με το τελωνείο δεν έχεις πρόβλημα εκτός αν εχεις σκοπο να κανεις μεγάλη σε βαρος παραγγελία. Αλλα και αυτο να θες σε συμβουλευουν να κάνεις τις παραγγελίες διαφορετικές μέρες για να μοιράσεις το βάρος. Επιπλεον μπορείς να κανεις εγγραφη δωρεαν στοQ http://www.tbdress.com/login.html
    για να εχεις και επιπλεον εκπτωσεις σαν μελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σ' ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές! Δε θέλω να κάνω μεγάλη παραγγελία, ένα φόρεμα μόνο. Θα κάνω την εγγραφή και αν υπάρχει ακόμα αυτό που θέλω, θα το παραγγείλω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπερα.Τα φορεματα που εχουν σε αυτη τη σελιδα που μπορω να τα δω καλυτερα;Μπαινω στην ιστοσελιδα που γραφει παραπανω αλλα δεν τα βρισκω πουθενα..Μου αρεσει το πρωτο,αλλα θελω να δω αν ειναι φορεμα η' παντελονα..Πως μπορω να το βρω;Ευχαριστω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπερα ,το πρωτο ειναι φορεμα μεχρι το γονατο.Αν σου ειναι ευκολο στειλε μου το email σου στο pergamonto.blog@gmail.com για να σου στειλω ολες τα site με αυτο το φορεμα.
      Ανδριανα

      Διαγραφή
    2. Καλησπερα Ανδριανα.Ελπιζω να εχεις λαβει το μηνυμα μου.Ευχαριστω.

      Διαγραφή
    3. Καλησπέρα ονομάζομαι Κωνσταντίνα και ενδιαφέρομαι και εγω για το πρώτο φόρεμα. Σας εχω στείλει email στο pergamonto.blog@gmail.com. Σας παρακαλώ ενημερώστε με πως μπορώ να το παραγγείλω. Ευχαριστώ πολύ

      Διαγραφή
  5. kalispera!!!!!!!mpenw arketa sixna se auto to site thelw na paraggilw alla distazw, giati den kserw poso aksiopisto einai ayto to site.an kapoia kopela exei paraggilei as mou apantisei.euxaristw poli! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλημερα σας...
    γιατι δεν μπορώ να βρω το πρώτο φόρεμα που έχετε αναρτήσει?
    ευχαριστώ
    μαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρια καλησπερα.Δεν μπορεις να βρεις το φορεμα γιατι ειναι περσινο σχεδιο.για φετος το εχω βρει εδω
      http://www.8weddingdresses.com/cheap-bridesmaid-dresses-c169_4/
      http://www.idreamprom.com/Short-Sequin-Bridesmaid-Dress

      Διαγραφή
  7. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΦΟΡΕΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ SITE ΑΛΛΑ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΛΑΒΩ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλησπέρα! Από Κίνα ή από Αμερική έρχονται τα ρούχα? Όποιος έχει παραγγείλει μπορεί να μου πει πως είναι τα υφάσματα και αν σου έρχεται αυτο ακριβώς που βλέπεις, γιατι είναι πολύ φθηνά? Το ρωτάω γιατί θέλω να παραγγείλω ένα φόρεμα για νυφικό και διστάζω λίγο.
    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλησπερα , βρισκομαι και εγω στο ιδιο διλλημα του να παραγγειλω ενα νυφικο. θα ηθελα την γνωμη καποιασ που εχει παραλαβει ηδη κατι απο το συγκεκριμενο γιατι μοιαζει πολυ καλο για να ειναι αληθινο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπερα ,δεν εχει αγορασει καποιος γνωστος μου νυφικο απο εκει αλλα οταν εψαξα για κινεζικα νυφικα ειχα βρει εδω μια αναρτηση η οποια θα σε καλυψει πληρως γιατι εχουν κανει πολυ καλη δουλεια

      http://www.wshop.gr/2011/be-carefull-chinese-gown/
      Σαν υποσημειωση θα σου πω οτι μπορεις να βαλεις ενα πλουσιο φουρω για να αντισταθμισεις τις λιγοτερες στρωσεις σατεν η' σιφον

      Διαγραφή
  10. καλημέρα! θα ήθελα να παραγγείλω ένα φόρεμα και να το λάβω έως την 5/9/2013. προλαβαίνω? πόσες ημέρες κάνει να έρθει μία παραγγελία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. πριν κανετε παραγγελία, θα σας έλεγα να κάνετε μία αναζητηση για το tb dress και στα αγγλικά..... Γενικά, λένε ότι είναι μεγάλη απάτη, μπορεί να σου στειλουν άλλο φορεμα απόαυτό που έχεις επιλέξει, να είναι βρώμικο - χρησιμοποιημένο, ότι είναι πολύ χαμηλής ποιοτητας κτλ... Επιπλέον, φαίνεται να λένε ότι δεν υπάρχει τροπος αφού αγορασεις ένα φορεμα να πάρεις τα λεφτά σου πίσω. Ψαξτε το λίγο για να μην την πατησετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. σε ποσεσ μερεσ ειναι εδω το φορεμα ?? εχω ενα γαμο σε 15 μερεσ προλαβαινω???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γεια σας! Θα ήθελα να παραγγειλω το πρώτο φόρεμα αλλα δεν καταλαβαίνω τι μέγεθος θα παραγγειλω. Πως θα πληρώσω? κ τελικά υπάρχει? απο που πρέπει να το παραγγειλω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπερα Χρυσα σε ευχαριστω για το μνμ σου.Η αναρτηση ειναι πανω απο 1 χρονο οποτε θα πρεπει να δω αν το εχουν ακομα ή αν υπαρχει σε στοκ .Για το μεγεθος υπαρχει πινακας λεγεται size chart και ειναι μεσα στο site .Στελνω μνμ και περιμενω την απαντηση τους για να σε ενημερωσω

      Διαγραφή
  14. Πως μπορω να παραγγειλω? Το email μου ειναι dkopsia@ yahoo.gr ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Είστε ΖΩΑ!!!!!! Το TBdress ψωνίζει από το Aliexpress.com (ΚΙΝΑ) και σας τα μεταπουλάει 3 φορές πάνω!!! έχω και στοιχεία ακράδαντα να σας Στείλω!

    Από την άλλη όμως καλά το κάνετε! Έτσι να υποστηρίζουμε τους Κινέζους και τους Αμερικάνους παρέα με τα Γερμανάκια και μετά να γκρινιάζετε ότι δεν υπάρχουν χρήματα στην Ελλάδα!
    Γιατί δλδ να μην υποστηρίξετε ένα μαγαζάκι της γειτονιάς που ψωνίζει από Έλληνες βιοτέχνες με υφάσματα ελληνικά Cotton κτλ???
    Εντομεταξύ τα κινέζικα υφάσματα είναι όοοοοοοολα Polyester κατωτέρας ποιότητας και μόλις το φορέσετε θα πρέπει να λουστείτε και ένα μπουκάλι άρωμα για να μην βρωμάτε σαν τις κατσίκες!!!

    Ειλικρινά σας λυπάμαι όλες!

    ΥΓ Τα χρήματα που θα πάνε στην γειτόνισσα αυτή μετά με τα 10 20 ευρώ που θα έχει βγάλει θα πληρώσει τις εισφορές τις, το ενοίκιο της, την Δεη, Οτε κτλ!!! Αν συνέβαινε με όλους τους καταναλωτές αυτό τότε ίσως είχαμε παραμείνει στις οικονομικές εποχές 2008

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΙΤ.ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΜΕ EMS,ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΩ ΤΕΛΩΝΕΙΟ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΚΑΛΗΜΕΡΑ
    το τελωνειο ειναι συνηθως για χονδρικη αγορα οποτε δεν νομιζω να υπαρξει προβλημα
    Το καλυτερο θα ηταν να στειλεις ενα μνμ ωστε να διευκρινησεις τον τροπο αποστολης
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. kalispera
    tha ithela na mathw pws mporw na apoktisw to forema tis prwtis fwtografia me tin ladi fousta

    euxaristw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπερα ,το φορεμα τησ φωτογραφιας ειναι απο παλια αναρτησηκαι πλεον η τιμη δεν ισχυει ,με σημερινο ψαξιμο το βρηκα στα εξης online καταστηματα http://www.tdbridal.com/wholesale-cheap-prices-short-green-and-white-satin-fabric-bridesmaid-simple-design-p-11465.html

      http://www.dressfirm.co.uk/UK-bridesmaid-dresses-c169_4/

      Διαγραφή
  21. to noumero us 26 w ti noumero einai edw sthn ellada?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. καλημέρα τελικά εχει παραγγειλει κανεις νυφικο απο το tbdress?ειναι οπως στις φωτο?η ποιοτητα των υφασματων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. kalispera...apo to sugekrimeno site exo psonisi 2 fores kai files mou episis.einai ontos apo Kina alla ego pira ena aplo forema xoris strassakia kai pagietes k fenotan polu kali poiothta..oses piran me pagietes ti patisan..tin 1i fora irthe apeuthias kai ti 2i stamatise sto telonio k plirosa alla 200 euro na ektelwniso..auta..

    ΑπάντησηΔιαγραφή